♥ Sommarlov-Dag 17

Godmorgon! Hinner inte skriva så mycket för jag ska snart dra till överby med lisa och ranim.
Ska köpa ny mascara för min är sluuuut :(!
Aja nu måste jag börja fixa mej. PEAACE AND LOVE FOOOOLKS!


♥ Robyn

Har en hang-up på robyn just nu. Kan dom två senaste låtarna av henne näästan utantill. Dom awesome tycker jag! Ni har säkert redan hört dem men ändå.





Och en annan sak, hon är 30, hon verkligen inte ut som 30! Hon ser ut som typ 12 ?! eller iallafall 20..

♥ Home-made outfit


Linne(av ren vana så skriver jag alltid Linnea när jag ska skriva linne)- Linnet har jag gjort själv :O
Persikofärgade shorts- cubus


♥ Sommarlov- Dag 16

20090215180405
Bild: weheartit.com

Morsning korsning! Vaknade runt halv 10 för att min pappa höll på att hammra och spika i hallen! Jag orkar verkligen inte med att vakna till det där varenda jävla morgon nu för tiden!
Sen åt jag frukost, melon och annanas! Senare idag ska jag göra mat. Efter det kanske jag ska ta en joggingtur. Slänger upp en dagens outfit snart. Väntar på att DH ska börja också.
LOVE AND PEACE!!


♥ Nattens sitat

Man sku varit skådis, va? stjärna, va? rik, va...
inte nån jävla lottomillionär.

Hehe, hittat på facebook. Jag har blivit en jävla facebook nörd ;)

♥ Lindex Höst/vinter kollektion

Hösten hos Lindex bjuder på en moderesa i både tid och rum. Inspirationen till kollektionerna kommer både från forna tider och från framtidsvisioner, både från skogen och från storstaden. Motsatserna i modet mixas och matchas – matta ytor mot blankt, mönster mot mönster, volym mot kroppsnära.

Så står det på lindex hemsida där man får se bilder från deras höst/vinter kollektion.

Vill ni veta vad jag tycker om den?
- I like it! Heeelt WUNDERBAR. Kommer lägga pengarna på många utav plaggen.
Jag har alltid gillat lindex kläder. Har handlat där sen barnsben. Eller min mamma handlade där åt mej när jag var liten. Men jag gillar lindex. Inte för dyrt och inte för billigt. Ingen dålig kvalité och billiga smycken.

Här är lite bilder från lindex H/V kollektion.








♥ Oh happy day!



REA PÅ NELLY! Vill köpa en massa saker. Men jag är pank. Ska fjäska för mamma sen. ;)

UPDATE: det blev inget köpt :(

♥ Sommarlov-Dag 15

Hej! Har inte gjort så mycket idag. Hjälper ranim med hennes bloggdesign. Hehe.
Har stekt pytt i panna också. Kul ;) jag vet.
Har inte mer att säga nu. Fyyyy, det här känns onödigt!
Puss'


jag för någon dag sedan.

♥ A living being , I HATE!

Den här saken träffade jag och mamma på igår på våran promenad. Väldigt mysigt... Fyyy, bläää, hatar dem där sakerna! + att vi såg två stycken!


KOLLA EN ORM! JAG HATAR ORMAR!!!



Och den här bilden blev rätt cool med den fula ormen lite oskarp sådär och fokuset på stenarna.

♥ Sommarlov- Dag 13 o 14

Hepåre! Nu har jag äntligen tagit mod till mej och skrivit ett inlägg. Har varken haft lust eller gjort något kul.
Igår promenerade jag bara runt lillesjö. Det ända vettiga jag gjorde igår typ. Och idag har vi åkt hem stugan.
Har inget planerat nu i veckan heller.

Och jag vill bara till lägga att jag är jävligt stolt över mej själv, för idag har jag tittat på hela TVÅ  VM-matcher. Helt otroligt! När VM är slut ska jag köpa VM-bollen, ta den största kniven vi har och sticka genom bollen minst 100 gånger! Fan jag hatar VM.

Men vi hörs!


♥ Outfit on the midsummerday


Klänning-Åhlens/ gladiator skor- scorett/ glasögon halsband-ur&pen/

Här har ni den, måste få ursäkta min fula min. Men det var helt klart solens fel!!!
PEACE FOLKS!

♥ Sommarlov- Dag 12 MIDSOMMAR

Glad midsommar på er! Hoppas ni har det bra! Själv har min midsommar varit otroligt skön och rolig. Lekt med sysslingar och käkat en jävla massa jordgubbar och kakor! Till och med käkat en sill bit eller två. Jag har inte riktigt fattat sill än, inte piggelin heller... Smakar konstigt.
Men midsommar är långt ifrån över och vi ska snart träffa slänktingarna igen och grilla och ha det skönt. Hoppa studsmatta med små glinen också. Skojjigt!..?

Jag lägger upp en bild på min midsommar outfit senare. Inte nu, orkar inte hämta kameran...


om ni undrar varför jag sitter inne så var det för jag tog en liten power nap...

♥ Förbannad

I'm kind of förbannad! Detta måste disskuteras. Men inte nu. Vi får ta det någon annan gång faktiskt!
Ganska onödigt inlägg också, men men. Ingen som dör av det va? ;)

♥ Chips

Nu är vi i stugan och äter chips. Det är gott. Hoppade lite studsmatta förrut också! I morgon åker vi till upperud och firar. På kvällen blir det grillning med släkten.

Jag klippte gräsmattan förrut för första gången! Det var riktigt svettit.
Nu ska jag återgå till chipsen!

Btw, vad tyckte ni om inlägget jag skrev igår natt? Det där som hette blyghet. Ska ja fortsätta med sånt. Det var ju därför jag började blogga. För att kunna skriva om sånt.


Bild: Den tog jag igår.

♥ Sommarlov- Dag 11

Tja, vaknade runt 10. Har ätit. Nu: fixa i ordning mej, efter det: packa, senare: klippa gräs, ännu senare: åka till stugan.

Orkar inte skriva mer, jag är för trött. PEACE!!!


♥ Blyghet

I min blogg vill jag egentligen diskutera saker med dem som läser. Saker som är viktiga för mej. Dagens samhälle, tonåringar, kroppsideal, mm. Men jag vågar inte. Jag är rädd för att bli retad. Bara för att säga vad jag tycker. Jag älskar att diskutera politik med min mamma. Jag står alltid för det jag säger. Jag är inte rädd för att prata med folk . Och när jag väl försöker så kommer det inte fram. Jag har försökt göra videobloggar till bloggen så att min röst ska bli hörd, men de rätta orden vill inte ut. Någon annan som tänker som jag? Som är rädd för att få sin röst hörd? Jag vill men jag vågar inte. Under min hårda yta(haha) finns en fegis jag inte vill visa. Den gamla jag som jag inte vill visa. Den blyga tysta saken. Som inte visste vem hon var. Men nu vet jag vem jag är och jag vet vad jag vill, men när det väl gäller så kommer den blyga flickan fram. Jag hatar när det blir så! Jag vill ju bara visa upp  mej och att folk ska lyssna på det jag har att säga. Jag vet att det finns fler av oss! Och vi måste göra oss sedda. Man dör inte av att försöka. Vi ska visa upp oss, göra våra röster hörda. Vi blyga har lika stor rätt till att sedda precis som alla andra. Tro inte att ni står i vägen för någon. Ni står bara i vägen för er själv. Och om någon tycker att ni står i vägen, så gå där i från. Om den personen inte vill lyssna på det du har att säga så gå där ifrån och hitta någon som vill lyssna på dej. Den som inte vill lyssna är antingen avundsjuk bara för att du kommer med något så smart att säga eller bara rädd för att du ska ta plats och att den personen kommer sjunka in i bakgrunden. Hitta människor som vill lyssna på dej! Vi som vill synas har rätt till att synas, och ingen ska kunna stoppa dej. Inte ens dej själv .


♥ I did it.

Smärtan gick över så jag gick ut och fotade ändå. Det var riktigt skönt för vädret var awesome! Efter det fikade jag med pappa och farfar. Vi fikade daim-glass och jordgubbar. Det var gott! Sen om mamma hem med kaka också. Ännu godare.
Ska visa några ut av bilderna sen, ska för en gångs skull redigera bilderna. Så det kanske inte blir så många. En åt gången eller 3-4st samtidigt. Eller nått sånt.
PEACE!


♥ Sommarlov- Dag 10 PAIN!


Min outfit från förra fredagen.


Det blir ingen fotografering för mej idag! Jag har ont i magen som fasiken. Jag vaknade inatt och nästan skrek för det gjorde så jävla ont. Och när jag går/står så känns det som om jag kommer spy. Blää, jag som ville fota.
Blir nog inte mer uppdatering idag du.
Ha det♥


♥ Just me and my camera... shalalalalalaaaaaa

Nu har jag fått massor av insperation! Jag känner verkligen för att fota. Imorgon ska jag fota som bara den om vädret tillåter. Ska fota närbilder. Det är jag bäst på. Åh, jag vill verkligen har en systemkamera nu! Skulle göra fotograferingen mycket roligare än men en liten digitalkamera på 7.2 mp...
Jag har tittat på så många fotobloggar nu så jag känner verkligen fört. Bläää, det här settet att skriva på är verkligen inte jag! '' åh gud, det kliar i fotofingrarana och jag känner verkligen hur insperationen flödar. Men först ska jag nana så där lite random, sen när jag vaknar ska jag käka en god frulle på altanen''. Nej det känns onaturligt! Här kör vi på ovårdat blandat med awesome! Inte seriöst kan man också kalla det.




Kan man bli kär i en kamera? Jag har checkat in den här ett tag nu. NÅGON SOM VILL GE MEJ 6000:- ?!

♥ Trött, trött, trött...

4299259472_96002868fc_b_large
Bild: weheartis.com

Det var jätteroligt att bada förrut med ranim och lisa! Det var riktigt skönt i vattnet. Åt glass och spelade vollyboll gjorde vi också!

Nu är jag trött as hell och dör lite för jag kollar på fotboll. Vet ni hur mycket jag hatar fotboll? Eller ni kanske har fattat?
Jag har precis ätit också. Köttfärsgryta.

I morgon har jag inget planerat. Tar det lungt bara tror jag... Eller jo, jag och pappa ska kolla på jogging-skor.
Jag har problem med hälar och jag måste ha bra skor då. Hehe jag får egentligen inte ha converse och gladiatorskor. Det har faktiskt en distriktläkare sagt till mej faktiskt! ;) Men jag kommer inte bry mej om det... Eller lite(mycket).


♥ Sommarlov-Dag 9



Nu är jag vaken! Jag sitter och äter frukost. Te, macka och annanas. Helt ok. Snart ska jga fixa mej lite och packa ihop lite grejer. Vi åker kl 11. och är typ där vid 12. Ska hämta lisa och ranim och det kommer ta tid.
Nu ska jag dricka mitt te. Puss ♥

♥ 01.37

Godnatt, sov sött♥

♥ My outfit, and the outfits name is CRAAZZYYY


Skjorta-Hm/ Baslinne-lindex/ shorts-cubus/armband-lindex/+ röda converse.
Kissie, släng dej i väggen! Lår som går ihop är sexigt! And it looks damn hot on the beach!

Yeah! This is it. Here I stand. Gonna light up the world ....blablablablaaablalba

♥ Sommarlov- Dag 8



Hejsan! Idag har jag varit med ranim. Det var länge sedan faktsikt! Men det var roligt! Och i morgon ska vi bada. Och då ska lisa med också. Det kommer också bli kul tror jag.
Nu kollar jag på tv och små klagar för mig själv på min mobil för den är helt paj och jag behöver en ny men jag har inga pengar. Helt pank! INTE KUL!!!! Jag tror jag ska lägg upp en dagens outfit idag faktiskt så håll ögonen öppna!
PEACE AND LOVE SO LONG!♥

♥ Sommarlov-Dag 7

Hejsan hoppasn. Humöret är inte på topp idag. Frågade ranim om vi kunde hitta på något förrut men det gick inte, men jag försökte i alla fall ta tag i mitt liv idag som jag lovade. Ska vara med ranim i morgon i stället.

Idag= garderobs ränsning! Mycket har försvunnit ur min älskade garderob. Nu är det ändast sånt jag använder i den. tror jag i alla fall...


Detta är kvar... + lite till


... detta ska bort + lite till :P

♥ Bröllop

Jag har seriöst kollat på bröllop hela dag! Jag ville bara se på klänningen men det gick ju överstyr.
Men det har verkligen varit ett underbart bröllop! Och Wesslans pappas tal var jättegulligt.
Och att kollar på allas klänningar... Det finns några riktigt fina, som viktorias klänning. Jag har dragit slut sattsen att gamla solbrända tanter ska INTE ha skrik-rosa kläder! Det ser F-Ö-R-J-Ä-V-L-I-G-T  ut.
Jag måste verkligen ta tag i mitt liv. Men nästan inga kompisar är ju hemma! Men i morgon så ska jag fan ta tag i saken! Om jag inte gör det ska jag inte äta kakor eller godis eller något sånt på en vecka! Förrutom på midsommar afton...


För ovanlighetens skull ska jag inte lägga upp en webbcam bild, utan en bild jag tog hos lisa.

♥ Avundsjuka?


♥ Capprizoza

Hej har precis ätit upp en mini pizza. Den var god. Lite ironiskt för i går skrev jag att jag kände mej fet och idag käkar jag en pizza! Men man lever bara en gång, inte sant ;)
Är ensam hemma idag. Pappa cyklar veternrundan och mamma och alice är och spelar lithels cup...
Men det är skönt. Det är inget kul väder idag. Bra och veta...
Funderade på att ringa någon och fråga om det går att hitta på något men när jag såg vädret och lådan med en liter jordgubbar vänta på mej så skippar jag nog att ringa någon.
Ska kolla på Bröllopet sen också för jag vill se viktorias klänning! MÅSTE SE!
Orkar inte skriva mer för just nu känns det som om jag bara babblar om väder.
PEEEAAACE FOLKS!


Är det bara jag som tycker daniels hår ser förjävligt ut på den här bilden??

♥ sometimes, i don't feel good

Först och främst så gick det bra på vårdcentralen förru!

Men asså gud vad äcklig jag känner mej. Känner mej fet, fet, feeet! Fan asså. Hatar sånna här dagar!
Då kommer min komplex tillbaka och jag känner mej fet och äcklig. Bläää! Fan att jag inte tränade innan sommarlovet!
Jag ska börja träna igen iaf. Längtar tills jag åker till stugan för då kan jag hoppa studsmatta. Det är kul träning.
En kvart på studsmattan några gånger om dagen och du förlorar några kilon. Det är sant! Jag förlorade ca 2-3 kilon förra sommaren faktiskt. Och så brukar jag äta mindre... Vet inte varför men så är det.
Hehe onödigt inlägg men jag behövde skriva. Puss


♥ Sommarlov-Dag 5

God morgon! Jag mår inte så väldans bra idag. Fof förkyld...
 Snart ska vi till vårdcentralen. Efter det ska vi käka som ni redan vet hoppas jag.
Orkar inte skriva mer nu. PEEAACC♥


Man ser på mej att jag är sjuk även fast jag har 100 liter smink...


♥ Sommarlov-dag 4

Hej! förlåt för sämre uppdatering än vanligt idag! Men modemet har varit inne på lagning idag.
Men nu är det hemma. Har varit hemma hela dagen eftersom jag fof är lite sjuk. Vill inte riskera att smitta någon. Hehe... Jag har spelat the sims 2 hela dagen också. Och städat + att jag har kokat broccoli.

I morgon ska jag äntligen åka till vårdcentralen och kolla vad det är för fel på mej (höter,knän och smärtor i bröstet).
Hoppas nästan att det är något allvarligt ;) Men bara nästan. Sen efter besöket ska jag och familjen äta någonstans.
Senare i morgon ska vi till släktingar. Mmm.Nu ska jag ta mej en chokladbit. PEAC!

♥ Drogad Katt

Här är filmen på min katt som jag gjorde förut! Hon ser rätt drogad ut.



Ja, det där är hon. Hon var som ett fyllo på fyra ben ungefär! Just nu vet jag inte var hon är för hon gick ut när hon var drogad sen efter jag spelade in. Hon var tvungen att sövas ner för hon hade ett grässtrå i halsen som hade gått upp i näsan och fastnat där. Så hon nös och fräste och kippade efter andan innan vi tog henne till vetrinären. Våran katt är en hitte katt. Vi fick henne utav våra vänner vars deran dotter hittat majsan i skogen. Dom tänkte avliva henne men då tog vi henne istället. Och det var ju bra det, för den katten har förändrat våra liv! I alla fall mitt. Jag vet inte vad jag skulle göra om majsan försvann. Detta låter kanske som en konstig kärleks förklaring till en katt men ni som har katt förstår säker vad jag menar. Jag känner mej inte ensam längre när jag kommer hem från skolan. Och om man mår dåligt så finns dem där! Att något så litet kan göra något så stort... Hon är verkligen världens bästa katt.

♥ Sommarlov- Dag 3

Mjauu! När vi ändå är inne på kategorin katt så vill jag bara säga att vi lämnade in majsan(min katt) till vetrinären förut. Hon hade lyckats sätta ett grässtrå i halsen. Och när vi hämtade henne var hon helt bort! Drogad. Det var roligt och se. Ska lägga upp ett klipp sen och visa er hur hon gick. Tänk er att ett fyllo går på alla fyra. Hehe...

Jag är fof förkyld och jävlig. Mår skit! Näsan bara rinner och ögonen svider. Och så funkar inte det trådlösa internetet!
Så jag har fått ansluta till det på övervåningen. Fatta om irriterande!  Inte van liksom.
Vet inte vad jag ska göra nu. Jag har precis käkat kladdkaka så det blir inga fel sötsaker idag nej! Jag och mina komplex asså...
NU kom jaa på vad jag ska göra! Jag ska ladda upp filmen! I'm AWESOME som kommer på sånt lite sådär. Gud asså!


tredje dagen på sommar lovet! Kör på et...

tredje dagen på sommar lovet! Kör på ett mobil-inlägg för vårat bredband funkar inte... Aja. Ligger i soffan och mår dåligt just nu. Ont i ögonen och är snuvig. Dricker cola med körsbärs smak också!! Den är god.


♥ Hey soul sister!


♥ Sommarlov-Dag 2

Hej! Idag passar jag alice. Det har funkat rätt bra. Jag har varit duktig och gjort världens godaste mat!
Lax kryddat med honung sesamfrön. och till det potatis bollar och en avakadosallad. Gud så gott!
Senare idag så ska alice på kalas och så ska vi käka jordgubbar. Idag skiner solen lite smått sådär. Rätt skönt väder alltså!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra... Städa undan i  vardags rummet tror jag faktiskt. Annars kommer mamma bli förbannad! Puss hej!


♥ heute?

Innan jag börjar skriva ska jag lägga mej i sängen bara så...........
Och vet ni vad som precis hände?! Jo min kamera funkar igen! Den bara började liksom. Jag satte på kameran (misstolkas inte!)
och skulle kollar om vattnet på linsen var borta och det var det. Fatta om jag blev glader!!

Aja, men idag har jag
käkat pannkakor
varit med lisa och lisa.
Knökat i en säng.
Kollar på film.
Skrattat.
Stekt fisk.

Lite snabbt om min dag sådär liksom. Det var väll bra? Gud så duktig jag är!
Just nu sitter jag och är lite så där små irriterad faktiskt. Don't know why really...
Puss!

Jag bjuder på bilden...

♥ Sommarlov- Dag 1

Goddag! Ska precis börja fixa mej för en dag med kompisar. Idag är det första dagen på sommarlovet!
Gött. Ska möta upp lisa och lisa hos lisa. Erkänn där blev ni förvirrade?!

Hittils idag har jag hunnit med att sova till 12 och steka fisk och tittat på hannah montana! Status...

Om ni undrar varför jag var sur igår så var det för jag tappade min kamera i vatten. Den funkar men jag har fått vatten i linsen så det blir inga bra bilder... Fan va sur jag blev!!!
Puss <3


♥ AGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!

Här är en snällare verition av alla ord jag säger just nu. :)


♥ That's better

NU är designen mer jag! Nu är jag hel nöjd!
Va tycker ni ?


bjuder på bilden ;)

♥ Fika



Hoppsan Hejsan! Idag har det fikats. Karin och MAartin med barn har varit här. Vi har ätit gudomligt goda brownis som alice bakat. Vi har pratat om (eller snarare pappa och martin) allt från kameror till väder och spanien resor. Hehe...

Snart blir det lunch. Sen ska mamma köra pappa till Das tågstation för han ska till stockholm och jobba!
Jag vill också till stockholm ju! Avis.

Jag tror jag ska fin slipa designen lite för det känns som om den inte är jag än...

Puss


♥ Ny....

.... BLOGG-DESIGN! Vad tycks ? :D
Jag kommer hemsöka den som inte tycker den är snygg för jag har lagt ner mycket tid på den!
Jag har lånat designen först och sedan gjort några ändringar.



♥ Min dag i en bild!


♥ Igår kväll= Awesome

Hej! Hann inte skriva mer igår kväll eftersom jag kom hem vid elva-halv tolv. Efter bion igår(som var grymt btw) så gick vi till club turbin. De hade någon laser show där. KUL!
Och vill bara be om ursäkt till er som var ute på stan igår i thn vid 17- 17.40 tiden. Om ni såg 3 rätt flummiga tjejer som gick runt och hoppade och skrek. Och om ni blev störda vill jag bara be om ursäkt och göra klart för er att vi inte var fulla!

Idag har jag bara sovit till 12 och kollar på tv och så. Mamma kom precis med godis till mej! Gott.
Nu ska jag bli plågad av lite fotboll. Fotbolls familj+ VM= SANT!


♥ SOMMARLOV!

Äntligen sommarlov! Så himla skönt. Nu ska vi sova asså!
Åkte till skolan och hade en liten avslutning. 8 art sjöng och spelade. Sedan gick vi till klassrummen och sa tack och hej till våra mentorer.

Sen stack vi hem till lisa och kolla på fem myror äe fler än fyra elefanter. Sen åkte jag och familj och åt på Mama Mia. Skulle egentligen käkat på någon thai resturang men det var fullt.

Senare ikväll blir det sex and the city med tjejerna. Mysigt!

♥ Drömmarnas klänning

Jag är kär. Fan! Helvete. Det finns inget skäl till att leva längre. Jag kan lika gärna dö.
Jag har hittat min dröm-sommarklänning! Som skullle vara perfekt till skolavslutningen i morgon.
Men jag har ju redan köp en klänning. Men jag dör lite varje gång jag ser den här. Det är en dröm klänning!
Spätts, kort, inte för åtsittande. Precis som jag vill ha den. Men jag får den inte. För sent.
Fan ta nelly.com som inte funkade förra veckan när jag letade klänning! Jag ska fan stämma er!
Jag kommer aldrig mer bli glad igen. Just nu stirrar jag tomt på skärmen. Jag tror att jag aldrig kommer le igen.

Här är den. Min dröm. Min älskling. Den är vacker. Jag älskar den.
Den är underbar. Jag får ont i hjärtat när jag ser den. Jag dör. Jag kommer aldrig bli glad igen.
Jag tror jag har ett shopping beroende...

♥ Det kommer bli blött...kallt... COCA COLA!

(Fråga inte om rubriken)

Morning! Jag snart ta bussen in till stan. Vi ska bada med klassen. Sista gången vi är vår klass. Sen efter sommaren kommer vi splittras, dom flesta av oss iaf.

Men vi ska bada idag! Vädret är multet och tråkigt. Som tur är så har ä-borg uppvärmda pooler.
Det kommer bli blött. Och kallt! Usch och fy och blä...
Ska inviga min nya bikini också!

Måste dra. Puss<3

♥ Morsning korsning

Hej! Skolan som vanligt idag. Sen så skulle jag egentligen till stan fast jag följde med lisa till överby istället.
Det var roligt! Sen följde jag med henne hem. Vi kollade på the annoying orange på youtube och tittade också på roliga bilder från gamla skolavslutningar och läger och nyligen tagna bilder. Jag trode jag skulle dö! Så roliga bilder alltså! Här är några tuffingar.

Den här bilden kanske inte var så rolig, men den var på mej så jag la upp den.


♥ Kolla vad jag har för T-shirt!

Jag har en SUN TRIP   t-shirt! Den är fin. Den var papaps från början men jag fick den.
Det var länge sedan men jag visar den nu för jag sjöng den låten i skolan idag.








                                                                         Hepåre!


♥ ...har hunnit med ännu mer nu!

Go'dag! Kom hem från skolan för någon timma sedan. Orkade inte åka till stan idag för jag är så jävla trött!
Slutade i skolan halv 2 egentligen men var tvungen att gå till bilden och försöka göra klart våran jävla sko som faktiskt blev klar idag! Jag och astrid jobbade och slet som djur idag och äntligen(!) så blev den klar efter 5 månaders slit. Det är en två meter hög klack sko som är i svart siden... Haha va fasiken gedde vi oss in i egentligen? Lovar att jag ska ta kort på den och visa er den någon dag! Sen har jag hunnit med att smuttsa ner mina kläder och käkat upp en hel godis påse. Är jag grym eller är jag grym?!


Jag just nu, trött...


.. och här slocknar jag

♥ Har redan hunnit med mycket... Inte allt... mycket

Go'morron vettu! Fixar mej just nu. Dagens outfit blir leggins, hot-pants, vitt linne, och stickad kofta.
Jag har en hang-up på hot-pants bara så ni vet. Hot-pants till frukost lunch och middag!

Jag har spillt ut te över hela mej också! Gjort min egen frukost. Delat ett äpple. Snott kakor från skafferiet mitt framför ögonen på mamma... Berättar sen.

Sen ska jag till stan och köpa ett litet bälte till min sommar outft ;P.

♥Världens BÄSTA låt!!

Det här måste vara världens bästa låt! Den var med  i eurovison song contest i år och jag är helt kär i han killen!
Jag vet låten är skit dålig men av någon anledning så tycker jag den är grym...
Hehe, älskar hans kläder ! hehe...


Nuu,..

Nu ska jag dra till skolan!
Vi hörs sen!
hoppas jag...

♥ Nä men ojdå..

Inget bloggande i helgen... Jag var så smart så jag glömde det mobila bedbandet hemma! Smart ass!
Jag har inte gjort så mycket i helgen. Bara sovit typ...
Jag har uppdaterat dåligt det senaste.. ska ändra på det. Men inte just nu! Orkar inte :P

Ska kolla på HIMYM nu

♥ Packar...

Tjoflöjt! Sitter på golvet i mitt rum och ska börja packa. Imorgon drar jag och alice till stugan så är bara i skolan till lunch. Jag har faktiskt bara en lektion på 40 min i morgon för vi har sov-morgon till kvart i elva.

Idag har jag varit på överby och letat efter en klänning. Den jag beställde från bubbleroom var för liten vid bysten så den fick åka tillbaks... Lite synd för den var grymt söt. Jag har varit deppig sedan igår pga detta...
Men som vanligt är Gina tricot räddaren i nöden och kommer hem med en påse med både klänning och en byxdress! Vad skulle vi göra utan gina !?
Ska se om jag hinner fota och visa dem. Har ju fof inte hunnit visa skorna jag köpte i söndags... Men men.
Nu ska jag hitta en väska att packa . PUss<3

♥ SOOOL!! JAG ÄÄÄLSKAR DEJ SKÖNA SOOOL!!

Yoo mannnarna! Sitter i soffan och kollar på tv. Om någon timme ska jag ta bussen till träningen.
Sista träningen för denna termin. Sen bilr det sommar uppehåll för mej.

Har varit i skolan idag som vanligt men det var ändå ingen vanlig skoldag! vi har BARA haft bild i skolan idag för vi ska bli klara med våra stolar vi gör med hönsnät och tapet klister och tidningar. Min grupp gör en stol bara så ni vet.


En lite rolig bild på mej just nu. Har slitbara kläder på mej idag
för jag har ju grejat med tapetklister hela dagen ;)

RSS 2.0