Tror jag börjar bli sjuk

Näsan rinner, ont i huvet, torr i hslsen, ont i bihålerna... Underbart.  Vill sova men orkar inte.
Vill snacka med någon, men ingen vättig är inne på msn. Fy fan.

Så jävla trött på alla som skriver om bantning!

Jag är trött på sånt nu. Banta är ute. Att vara supersmal är ute. Töntigt. Fult. Tjejer som väger minimalt o är vuxna kvinnor o ändå bantar. Det finns fan viktigare grejer att göra. Det finns viktigare grejer att oroa sig för.
Jag har själv skitsvårt för att sluta viktnoja. Jag hatar min vikt. Men jag är inte så dum i hövvet så jag utför meningslösa dieter. Går på piller eller bara käkar på knäckebröd. Men det som stör mej mest är att ni tror ni lever ett sunt och bra liv. Jag skulle vilja påstå att ni lever i motsattsen. Ni är inte sunda om ni käkar piller eller bara äter knäckebröd. Det mår ni säkert inte bra av heller. Ni är bara för lata för att ta tummen ur röven o träna.
Det är det mest effektiva sättet att förlora vikt och fortfarande må bra. Bantning/ självsvält/ piller/ meningslösa dieter är inget sunt val.

Om ni ifrågsätter det jag har att säga tycker jag att ni kan dra. För om det är något jag är bra på så är det sånt här. Jag har levt med ätströrningar/ komplex sen 5:an. Jag har tränat sen jag var liten. Träning är det jag älskar.
Jag kan kost o hälsa. Jag vet vad man ska träna och hur man ska träna det ställen man vill träna.
Jag kan det här. Dieter och sånt är bara skit  för om ni bantar så har ni lättare att gå upp i vikt sen när ni har slutat att banta och är nöjda med er vikt. Men om ni bantar eller svälter er själva har ni också svårt att sluta. Och då kommer du (som tjej) sluta få din mens och inte kunna få barn i framtiden. Det förstör dina organ i kroppen. Ni orkar mindre. Och har lättare till att svimma.

Ville bara säga det här.. Hejdå.

Vilken bild är finast




Jag har något på g..

Tja. Sitter här i mjukisbyxor o ett stort linne o lyssnar på lite musik. Som hälften av alla sveriges ungdomar gör en lördag. Jag vaknade vid 13 idag... Var vaken ganska länge igår. Jag gillar att sova. Jag har dragit den slutsattsen nu. Försov mej i onsdags när jag hade sov morgon till kvart i 10. Det kallar jag lyckat!
Nu ska jag sortera tvätt. måste få det gjort så det ser någorlunda bra ut i mitt rum. Det ser verkligen förjävligt ut!

Just det jag! Jag har en ny blogg på g. På en annan bloggsajt. Det kommer ta lite tid att fixa den för det är en helt annan stillmall på den sajten...

Ni får ha det bra!
PUSS!


Strumpor var det ja!

Helluwww, hehe. Sitter här o lyssnar på musik o ska snart sätta på mej strumpor o dra till lisa.
Jag är riktigt seg den här veckan! Vaknade liksom vid 13 idag... Käka korv med makaroner till frukost.
Nu måste ja till lisa!

Btw, jag ÄLSKAR ATT DANSA! DANS NÄSTA ONSDAG! O LISA BOSTRÖM! VI MÅSTE BÖRJA DANSA MER!


I just want to feel real love

Hej på er! Nu mår jag bättre. Jag är hemma i trollhättan efter ett par bra dagar och jobbiga nätter i hofors.

Dagen har spenderats med Lisa. Vi bakde beskvier och köpte jeans på stan. Jag köpte ett par svarta.
Jajamen...
Det var nog dagens mittpunkter. Alla vågräta och lodräta linjer leder dit.
Morgondagens planer blir nog att va med lisa igen kanske. Vi spenderar säkert någon timmer på andra lisas alltan för att ge henne ett varmt välkommnande. Hon kommer hem i morgon från karlsskoga eller nått i den stilen. sen vet jagt inte något mer.
Jag avslutar detta inlägg med kassa webb-cam bilder och ett par sanna ord: JAG VILL HA EN OXBLODSRÖD
T-SHIRT!




RSS 2.0