-

har hamnat i någon slags depprision. Så jag skiter i den här bloggen nu och kommer tillbaka när jag ryckt upp mej.

Idag ska vi göra göteborg osäkert!

Snart tar jag o lisa bussen till resecentrum och därifrån ska vi ta tåget till underbara götebååårg!
Det lär bli grymt. Har 860 kr att göra mej av med ! Det är grymt det med.
Nu ska jag sminka mej. HADET BRA!


Så kom fem män med roliga hattar- DET ÄR ROBIN HOOD JAG VILL HA!- GOD JUL!

HOHOHOHO GOOD JUUUL!

Ja här sitter jag och kollar på kalle anka med min kära släkt! MYYSIGT!
Jag är grymt taggad på att öppna paket men det får vänta ett slag. Först väntar det käk.
Alltså en massa julmat. Det är gott. SEN blir det julklappar. NAJS!
Hehe jag är taggad som satan det är därför jag blandar stora och små bokstäver :)


Hej mitt vinterland!

I morgon på eftermiddagen drar familjen och jag till stugan som vi alltid gör vid juletid.
Det kommer bli fett mysigt tror jag. Vardagsrummet är ju nyrenoverat och vi har ny soffa och ny tv och så, så det kommer bli skit mysigt!
Just nu ligger jag i soffan och kissar snart ner mej för jag är jätte kissnödig...
Men godnatt käkra ni!


En bild från stugan förra julen...

Jullooooov

Jullov nu vafan! UNDERBART!
Jag förtjänar lite ledighet tycker jag! Jag har kämpat för att klara den här terminen.
Denna terminen gick jag ut med 4 G och 10 VG. Haha inga MVG här inte...
Men ska försöka höja mej nu på vår terminen!


Japp, jag är brunett nu igen...

Godmorgon

Hallå du! Kännde bara för att berätta att jag har sovit i sex timmar och vaknade nu. Det känns lite konstigt, men jag antar att jag behövde sova.
Men nu ska man bara sova i sju timmar till... 6+7= 13 timmar. Det roliga är att mamma och pappa inte väkte mej när dom åt kladdkaka eller kvällsmat. Villket de brukar göra. Så dom tyckte nog också att det var bra för mej att sova en stund.

Just nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Kändes lite sorgligt att sova bort hela kvällen och inte träffa mamma eller pappa en på en hel dag, även fast jag har varit i samma hus som dom.
Men godnatt nu i alla fall!

Medelålderskris!

Tjena snebena! Här i sitter jag och har medelålderskris. Känns som om jag inte har många år kvar i livet...
Att jag snart är 93 och ligger på dödsbädden... Läskigt! Känns som om jag slösar bort värdefull tid på skolan, fast jag kanske inte slösar bort tid på skolan. Skolan är bra! Kom ihåg det! Skolka inte och håll på som jag gör...
Haha nää, jag skolkar inte! Jag bara har missat lite delar av några tyska lektioner.. Men jag har ändå vg i tyska!

Men i morgon är sista riktiga skoldagen! Känns så jäävla skönt asså! Men vi har dock inget att göra känns det som. Kollar bara på film och sånt skit. Skriver lite saker. Äter pepparkakor. Undra vad vi ska göra i morgon...
Måste skriva upp allt..

1. Matte- gör klart sista sidan innan diagnosen
2. engelska- film
3. tyska- ingen jävla aning
4. so- jobba om finland
5. IT- fotofilter skiten saken...
6. idrott- den som lever får se. Men idrott är kul. Hoppas bara inte min gravida (ja gravida) idrottslärare har värsta hormonerna. Det är nog inte så bra för någon.

Där har vi ett schema. Nu kommer jag ihåg allt också. Super bra!


Är det verkligen en dålig värld vi lever ?

När jag låg på golvet nyss i mitt rum och gjorde min dagliga upplaga av sittups och armhävningar osv, så jag att tänka på det här med att folk säger, eller rättare sagt, frågar vad det är för värld vi är på väg mot?
Men då kommer jag på att det kanske inte är en dålig värld vi lever i egentligen! Visst, terrorattcker, miljöförstöring, svält, misshandel, våldteckt, jordens undergång, rasism, nasims. Ja, allt det. Det är dåliga grejer som förvärrar världen tycker vi människor. Och det har vi rätt i! Det är verkligen inte bra och jag stödjer inget utav det!

Men, så här tänker jag nu. Vi är ju inte påväg mot en sämre värld när forskningen har snart kommit på ett botemedler mot adis, forskare har gjort så att färre människor dör i cancer, vi utvecklar elbilen igen, vi odlar och handlar ekologist och den affärsidén kommer bara längre och längre fram i utvecklingen, och enligt äntligen hemma (den kända bygg och inrednings tv-serien från tv4) så kan man bygga ett helt hus som är miljövänligt! Det har dom bevisat. Vi försöker förhindra svält i fattiga länder. Och då tänker ni '' ja, vi försöker. Men att vi försöker gör inte ens en fluga för nära'' typ så tänker ni. Men HALLÅ ELLER! Vi försöker, vad mer kan vi göra? Vad mer kan man begära av en simpel människa som inte är något annrolunda eller bättre eller sämre än någon annan människa. Om man nu tycker att vi inte lyckas så bra så försök göra det bättre själv liksom...

Men vi människor börjar tänka smart nu. Vi börjar tänka framåt! Vi siktar inte in oss på nuet som vi kanske gjorde förr. Vi tänker på den nya generationen. Min generation. Mina barns framtid. Mina barnbarns framtid.
Att vi skulle ha tänkt såhär för längesen kom jag på vid tidig ålder. Att man ska tänka på dom yngre. Det är vi som ska förbättra världen i framtiden. Dom vuxna gör det bara lättare för oss så att vi kan utveckla utvecklingen.
Jag tror helt klart på den yngre generationen.

Vi är inte påväg mot en sämre värld, vi försöker ju bara göra den bättre hela tiden!Har ni inte sett det än?Utvecklingen går framåt och snart kommer vi leva i en grymt bra värld!
Varför ska människan alltid rikta in sig på det sämre?

Varför känns det som om jag sabbar allt jag kommer i närheten av?

Har ni svaret på den frågan? Är det bara en kännsla eller är det verkligen så att jag sabbar allt jag kommer i närheten av? Hur gör man för att undvika det? Det känns som om jag blivit bättre på det.

Det här kommer oftast i samband med att jag har snackat med en kille och sedan sagt något som inte känns bra. Då känns det som om jag sabbar allt.
Men det går som sagt bättre. Jag vågar ta kontakt. Kanske inte frågar om man ska hitta på något efter att bara ha kännt varandra i några dagar. Sån är inte jag. Jag måste känna mej trygg med någon innan jag kan träffa den personen. Och nu gäller det inte bara killar utan alla nya människor! Hade jättesvårt med att vara mig själv med lisa o lisa förr. Men jag behövde känna mej trygg och det var allt.

Men tbx till kill saken. Jag kan be om nummer, msn eller vad som helst. Och jag lär mej efter mina misstag. Jag blir bättre på att det mästa. Och jag har snackat med människor som fortsätter att snacka med mej även fast jag har kännt så här. Och då mår jag så jävla bra. Men sen så gör jag något och då blir jag depp igen. 
Lider jag av ångest eller vad? Någon som har svaret? Någon?

Ville bara skriva av mig lite... 

Jag vet inte varför men mitt ansikte svider...

Ja, jag har precis druckit en smoothie och jag svider som fan i mitt ansikte. Det känns som om det svullnar upp..
Ska nog gå och kolla mej i spegeln snart :p
Har pluggat no idag iaf. Det känns bra iför provet i morgon. Måste bara memorera lite ordformler och kilo joul och sånt. Aja skit sammaaa.
Ska kolla in min segelbild nu. PUSS OCH KRAAAM SKUM BANAN :P


Update: Mitt ansikte var inte svullet så jag skrattar åt mina skickade (läs: skickade) sms. Inte dom som ligger i inkorgen. Skickade... Nolifer var namnet ja!
 

Det är smart att inte vara dum

Hallå där kött och blåbär! Det är jag, Linnea the Johansson.
Jag sitter här i min säng ny duschad och fräääsh, och snart ska jag plugga lite no.
Jag tränade  förut och det gick super mega bra. Skämmdes lite när vi körde mönster.
Jag skulle behöva lite mer induviduell träning på sånt och inte något jävla kösystem.
Nej, nu ska jag ta tummen ur röööven och plugga. Sen sova, eller något i den stilen iallafall. Det är ju trotts allt skola i morgon. Äta bör man annars dör man.
PEACE OUT !


Hos Lisa

Jag är hos lisa och jag har tråkigt. Vi kollar på tv och funderar på vad vi ska göra i kväll.
Kanske turbin, kanske hemmakväll... Vem vet? Inte jag. Inte vi. Inte lisa...
HMMMMMmmmMMmmmMMM...

RSS 2.0