Gud va skönt!! Jag är på väg till lisa...

Gud va skönt!! Jag är på väg till lisa just nu. Vi ska gå till slusskafet men först ska vi möta upp andra lisa. Sen ska vi gå till träningen. Solen skiner och jag har shorts och mina nya gladiator skor på mej. 31 maj och det är sommar. Låt oss minnas detta datum...


♥ Jag är här igen!



Hej älsklingar! Jag kom precis hem från överby. Har köpt lite sommar saker jag behövde.
Bikini och skor faktiskt. Jag ska visa er sen om jag kommer ihåg. Fikade på eat/etage. Grillade kyckling macka med fetaost. Rätt god faktiskt!
Vet inte riktigt vad som händer sen. Antingen så följer jag med folket här hemma(min kusin och hans föräldrar är här just nu hemma hos oss faktiskt!) till alice fotbolls match, eller så stannar jag hemma för jag är jäääääääätte trött!

♥ Hem klickat

 Ville bara svänga in och visa er vad jag har klickat hem från bubbleroom! Sommarens sommar klänning.
Übersöt! Och den är min på måndag eller tisdag!



Från bubbleroom- 299kr

♥Hehe...

Förlåt för ingen bloggning alls! Jag har sovit hos lisa hela helgen. 
Uppvísningen i torsdags gick ganska bra faktiskt! Det var skita kul att stå uppe på scenen. Jag älskar verkligen att dansa! När jag dansar så känns det som om allt försvinner!
Helgen har varit grym iaf.  Orkar inte skriva mer. Har inte sovit på hela helgen ju! Och så går det en bra film på tv just nu och nu ligger tjejen i filmen och skriker på golvet!


♥ Vet du hur fint väder det är här?!

Jag har legat på verandan i ca en timme nu och försökt sova och sola samtidigt. Sova gick ju inte så bra.. inte att sola heller för jag blir inte lätt brun! Men när kameran är laddad så ska ja ta lite bilder.
Har fortfarande ont i öronen men nu har iprenen börjat verka iaf. Sjuk men glad och jätte nervös inför ikväll!
Gud ja längar!!! :D
btw... DET ÄR SOMMAR UTE! JA DÖÖÖR :D


Go' o' gla'... sjuk kexchoklad!

♥ My ears hurt

 
Bild: Jag| spisen i stugan.

Godmorgon! Idag är jag hemma från skolan. Jag har ont i öronen och har tinnituss. Det är inte en öroninflammation, hoppas inte det för ikväll är det dansuppvisning! Det kommer bli jätte kul. Har längtat som fan asså! Ska försöka att komma ihåg att ta med kameran och ta lite bilder på våran klädsel och sminkning sen ska ja be mamma ta kameran och se om hon kan fotografera uppvisningen. Hehe.. Igår var det genrep och så.. trodde min mobil var stulen innan jag tog bussen till folkan.. Men sen låg den i min väska! Det var varmt igår också så jag hade shorts på mej!
Min kamera har varit borta och ur laddad så  har inte tatt någta outfit bilder. Men nu är den hittad men ska bara ladda den :)

Nu ska ja ladda kameran, sen sova. hejdå

Hej! Idag har vi grymt fint väder här i T...

dsc02833 (MMS)

Hej! Idag har vi grymt fint väder här i Thn! Jag och lisorna har rast just nu och vi sitter ute och stekerB-) dock kommer det lite moln snart och nu måste vi gå in för vi ska ha engelska nu. Puss<3


Hej igen! Matte provet som vi hade idag gick skiiiiiitdåligt! Jag brukar vara bra på matte men idag fick jag hjärnsläpp.. Usch!
Åkte iaf till stan sen med lisorna det var roligt tror jag... jag kommer inte riktigt ihåg. Hittade ett par ''hotpants'' på gina som skulle vara perfekta att dansa i och att ha nu i sommar! Jag ska köpa dom på torsdag innan vi ska till dans uppvisningen och sminka oss.


 så ser dem ut... funderar på om jag ska köpa dom eller dom utan hål saker.. vet inte riktigt!
Nu ska jag sova, godnatt

Drar till stan nu

Hejj!
Drar till stan idag ist med lisa och lisa!
Hörs sen Pusselipuuuuss <3

♥ Veckans händelser





Veckans saker att göra då!
Är jätte nervör inför dansupp visningen.... Min första dansuppvisning någonsin!
SCARYYYY! :S Men det kommer bli jätte kul!



♥ Här sitter jag och lyssnar på musik med en finne på halsen...

Yoo mannen! .... 
Sitter på rummet och lyssnar på musik. The script! Skönt band faktiskt!
Jag har en finne på sidan av halsen också som är allmänt irriterand faktiskt. Visst är det roligt att läsa om mina finnar?! JAG VEEEEET!
Har precis ätit lite mat. Bland annat en smoothi med hallon och kiwi. God men dock så kliar det runt munnen efter jag äter kiwi... Också kul att läsa om! Påtal om kiwi så fick jag ett sms förrut där det stog
'' kiwi :)<33<33'' jag bara... Ahaa! Vad ska man svara på det smset då? Men det löste sej det med ;)

Idag har jag varit jätte duktig! Jag har pluggat (jag gjorde klar en uppsats om england och pluggade till matte provet imorgon). Sen städa jag rummet också. Sen har jag bara kollat på tv...
Aja men den här lång helgen behövdes verkligen! Grymt skönt och är utvilad som fan.

Imorgon blir det skola igen. Detta är en spännande vecka förstår ni! Ska göra en lista på veckans händelser för det är en spännande vecka!
Nu ska jag sluta skriva och göra något annat.... Heeerrråå <3

♥ Fedt med tråkig lördag

Morsning korsning! Nu är det lördag igen fast det känns mer som en söndag..
Sitter i soffan med lördags godis. Idag blev det den nya polly smaken! Polly sommar hette den tror jag...
Den med vit choklad och smultron var godast. Och till detta så blev det en mars ;)
Senare ikväll blir det grillning med familjen. gott. hejjdååå!


♥ Fredag 14/5


Bild: we♥it


Hej! Idag vaknade jag runt halv 10 men låg kvar i sängen typ en timma. Åt lite mikrade bär till frukost sen har jag kollat på tv och fixat mej. Det blir en tur till någon affär sen för mamma ville att jag skulle med och leta efter ute-möbler. Senare ikväll så åker jag och familjen till min morbror och hans fru. Ska fråga mamma om vi kan kolla på skor när vi ändå är ut och åker... En ganska slapp och tråkig fredag.


♥ Men sluta kläng!

Men gud! Kolla vad erik håller på med! Han vill verkligen vara med mej ;O
Asså jag vet inte om jag är så '' in to'' han längre... Gud va klängig han är! Han gör ju fan vad som helst bara för att få mej! Är det bara gulligt eller har det gått för långt jag vet inte riktigt var gränsen går..

♥ It's beautiful day!

Hej pussgurkor! Är hemma från bowlingen nu. Det var roligt! Jag har väl berättat att jag skulle bowla med vännerna idag? Aja men iaf så bowlade vi. Det kom fler folk än vad lisa visste (vi firade lisa för hon fyllde ju år igår) emelie, jojo, astrid och ranim kom. Sen fikade vi på Gillet och sen bowlade vi. Jag gav lisa armband och en Marabou. Har haft en underbar dag idag! Fedt kul! Ska be ranim skicka bilderna vi tog till mej !

En Tuffbild!

En fjortisbild :D ^^

En gladbild :D

En galenbild xD

En ''inte-vill-vara med'' bild :D

(jag hade inte på mej en hofors t-shirt när vi bowlade idag bara så ni vet. Jag hade en mycket fräääschare sak ;))

♥ You didn't have to (a)

Jag var inne på bdb nyss och såg den här sötnosen hålla en skyllt. Visst är han gullig !?


Visst är han söt som gör något sånt här!? Ja självklart vill jag gå på dejt med dej nu erik idol-vinnaren!
Det är ju absolut inte så att han visar upp sej och gör sånt här på allas bdb konton, nej nej! Inte på detta viset! Det är bara på min bdb som han är! Han är bara min...


♥ Super chips

Hejsan hoppsan lillebror! Idag har jag varit i skolan och stan! Handlade lite saker. Och idag fyller en utav mina bästa vänner år, LISA BOSTRÖM! GRATTIS !! :D Jag har dansat och varit på tkd:n idag också, ganska rolig dag faktiskt! Morgon är vi lediga, och då ska jag bowla med lisorna. Det ska bli as roligt!

Just nu sitter jag i soffan och käka super chips. Dem har man ju sett på reklam på tv nu, och där är dom tydligen jääääättestora enligt dom men det är inte sant! Dom ser ut som vanliga chips bara att det finns några lite större chip. Det ända som var stort var min beskivkelse. STOOOOR beskivelse! Men dom smakade jätte bra iallafall!

Nu ska jag fortsätta äta. TTYL

♥ Über cute

Hej pussgrurkor! Idag har jag var i skolan. Vid lunch så stack jag hem för att byta om till tränings kläder, för idag var det syltemaran. Lisorna och jag gick runt... Sen stack ja hem, duchade och kollade på tv.
Sen har jag ätit lite middag. Just nu kollar jag på Desperate housewives. Det är ju riktigt läskiga avsnitt nu för tiden! scaryyyyyyyyy ;O

Titta vilken fin bild jag hittade på lisas facebook. Den är på mej och den är übersöt tycker jag!


Den är lite söt eller hur;)


♥ Borde jag äta?

Hej! Nu har jag inte ätit på nästan nio timmar. Jag har käkat frukost, det är de ända. Borde jag äta något nu?
Men jag vill inte äta, ska försöka inte äta något mellan frukost och middag. Haha denna dagen har det gått bra.
Men det är la som att sluta röka? Dom  två-tre första dagarna är värst? Det har jag hört i alla fall. Jag äter mindre för att inte gillar min kropp. Jag har haft problem med att gilla min kropp i några år nu... Det går upp och ner med dom tankarna. Men det är något jag har lärt mej att leva med så vill säga.

just nu är jag HUNGRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG! Men jag ska klara detta nu! Har försökt så många gånger och nu känner jag att jag ska klara det! Målet är en vecka, det kanske inte är så lång tid men jag är ju van vid att äta mycket så för mej blir det svårt!

Nu ska jag ta något att äta tänkte jag skriva men det går ju inte ;) . Jag ska nog plugga till matte provet som är nästa vecka. Puss♥¨


Jag förra sommaren :)

Den här inte äta saken kanske inte är någon bra idé... Jag svimmar ju nästan !
Jag kanske bara ska äta mindre. Vi kör på det!
Nu ska jag ta mej något att äta, är så hungrig så jag kan äta en elefant eller något!

♥ Keep on walking.

Hej småttingar! idag har jag varit på något genrep med dansen. Det var helt ok.
Sen gick vi hem... elle inte jag och lisa tog en promenad och kom inte hem förren nu typ.
Orkar inte skriva mej just nu. Är trött och hungrig bara. Puss !


♥ ---

Nu blir det på med mjukisarna och krypa ner i soffan.
Mår inte bra bloggar sen Puss


♥ Hej jag har tråkigt

Hej sötnosar!!
Jag vaknade precis. Ganska tidigt för att vara jag men jag la mej tidigt. Igår var jag så väldans trött så jag somnade nästan på mattan i vardags rummet vi halv 12 tiden. Jag brukar egentligen vara vaken till typ 3.. hehe.

Idag ska jag iaf va med ranim! Antingen så åker vi till överby eller så är vi hemma hos henne. Har inte hunnit vara med henne på jätte länge för hon har varit bort rest.
Ska snabbt in i duschen nu.
Puss

♥ I want to tell you about my day...or not

Tja jag vill inte berätta om min dag även fast den va jääätte kul. Men jag kan i alla fall skriva lite i punkt form om dagen!

♥ Disikerade en fisk. Har luktat fisk hela dagen.

♥Hål timma från tyskan innan lunchen.

♥ Stekte pannkakor och gjorde smoothi med lisorna hemma hos mej.

♥Låste ut lisa.

♥ Vi såg lisa klättre upp på balkongen för att komma in. Hon lyckades inte ;)

♥ Fick bäst betyg av alla i klass på det övergripande engelska provet. 71/76 *stolt*

♥Käkat gurka och kakor när jag kom hem.

♥Duschat bort fisk lukten.

Det är min dag det! Den var fedt kul! Nu vi snart äta tomat soppa och kolla på tv. I morgon lovar jag er en dagens outfit! Om den är snygg så vill säga.

Och idag fyller MIN pappa år också! GRATIIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN! 24 (42) eller hur var det ;) Älskar dej far min! ♥


♥ Det är bara deprimerande..

Kom precis hem från träningen och har just ätit upp lite mat. Jag gick dit med lisa för vi hade inget bättre för oss.
Det är en promenad jag aldirg kommer glömma och som jag aldrig mer kommer prata om igen. Haha, men det var roligt! Men jag tränade inte i alla fall. Ni vet ju varför... Men gud va deprimerande det är att kolla på träningar! Det brukar oftast vara kul men idag var det bara jobbigt veta att jag inte kommer få träna som vanligt ..
Inte kul
Orkar inte ladda upp någon bild så det får bli ett tråkigt inlägg nu
Puss hej

♥ En lista

År 2009 så..

Vad hade du för hårfärg - blond och brun
Hur lång var du – 160-162 kanske ??
Vem var du kär i - En speiell
Hade du nån pojk-/flickvän – Ja, i ca 2,5 veckor ;)
Vad brukade du göra på fritiden – Träna
Vilka umgicks du med – Ranim 
Var allt bättre då – NEJ! värsta året ever!
Skulle du vilja gå tillbaks dit – NEEEEEEEEEEEJ!
Har du förändrats – Oo ja.

Nu:
Vad har du för hårfärg – Mörk blond/blond
Hur lång är du? – 164 cm
Vem är du kär i – Det vill jag inte säga(a)..
Har du nån pojk-,/flickvän - Nästan..
Vad brukar du göra på fritiden – Träna,blogga, kompisar designa m.m
Vilka umgås du med – Lisa och Liiiisaaa                   
Hur ser du ut? – Medel lång, smal(skulle vilja va smalare), låååångt hår, blond, blek som en jävla vampyr!

Har du:
Kysst någon – japp
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – jaoo
Slagit ner nån – Ja! Hallå TAEKWONDO! :D
Ljugit för en bra vän – Ja...
Svikit någon – Mm...

Vem:
Skrev du senast till på msn – Johan tror jag :)
Kramade du senast – Vet inte.
Sov du hos senast – Hemma ?
Vill du vara just nu - På träningen
Ringde dig senast – Mamma

Vad:
Drack du senast – Vatten
Köpte du senast – Te-kaka xD
Gjorde du igår – Tränade :)
Ska du göra imorn – Kolla på tkd, plugga.. skola :(
Vill du göra just nu – Krama någon
Åt du senast – kaka xD
Är närmast dig som är rosa –  MIN LAPTOP :D

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta – Tror det.
Nån har sårat dig så du börjat gråta – jag tror det

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Ja..
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Hehe ja
Jag har smugit ut utan lov - När ja var skit liten
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – Njaa
Jag har en hemlighet som ingen vet om – Ja :O
Jag har fuskat i ett spel – Alltid :D
Jag har struntat i ett prov – Nej, vad tror du om mej ? ;)

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Ja
Jag har druckit alkohol – smakat någon gång..
Jag har tagit medecier mot drepression – nej.
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande – Mmm
Jag har somnat gråtande – Jag tror det

DÖDEN:
Jag hatar begravningar -  Jag hatar allt som har med döden att göra!
Jag har sett någon dö - Noep
Någon du har känt som nyligen som dött - Nej :)


♥ Maj nue bääg

En modeblogg med en twist jag vet ;)

Om ni vill att jag ska översätta rubriken så står det My new bag på engelska fast med en svensk twist (haha har skrivit twist två gånger i samma inlägg, eller tre faktiskt kom jag på nu Maha ;))

Tillbaka till saken vill bara visa er min nya väska jag köpte i helgen! Härmar min kompis nu med att visa upp min nya väska. Ni måste kolla hennes blogg btw! Hon har en egen... ja, gå in så får ni se vad hon har för väska!
Haha en länk till dej rraniim ;)

Tillbaka till saken igen då, jag ska bara visa er min nya väska som sagt och här är en bild!

det är inte världen bästa bild jag vet men den duger.
Men ni måste erkänna att den är snygg ;)

Nu ska jag inte störa mer. Puss hej

♥ Natten, stan' är full av natten.

                     
                         Bild; jag| stugan 1 maj 2010

Hej mina små gurkor! sitter på golvet just nu och är på väg upp i sängen. Vet inte riktigt varför jag sitter på golvet men jag är ju som jag är..
Tänkte gå och lägga mej nu. Eller njaa, inte lägga mej det kommer jag inte göra på någon timme men jag ska iaf lägga mej i sängen. Och min hårbotten kliar som F*N! Det schampoot/ balsamet jag använder är grymt bra men inte för min hårbotten! Kanske borde köra med barnängeln i stället.. Men det schampoot och balsamet är skit bra rekomenderar det faktiskt. Lägger upp bilder någon dag.
Nu ska jag sova(NOOOT)
Puss o kramis kramis♥


♥ I have to stop doing things that i love to do...

Hey folks! Sitter här och surar just nu och tittar på top model.
Jag är fett sur för jag skulle ut och springa men så börjar det regna så kan jag inte springa!
Och idag fick jag det dåliga beskedet att jag inte får träna taekwondo längre.. Dels för smärtan i bröstet och pga mina knän och höfter. Men fatta hur dåligt jag mår pga av det! Visst kan jag träna, men helst inte. Kanske måste dra ner på
träningen. Kanske inte får träna mer en en gång i veckan... Men jag älskar ju att träna taekwondo! Jag vill inte sluta träna ju. Men jag ska kolla på träningar och så, så i morgon får ska jag berätta för min tränare och så.
Men tänk er själva att ni måste sluta med något som ni älskar att göra! Om ni lever för att spela fotboll och sen få höra att man aldrig mer får spela fotboll. Och jag måste ju få träna! Jag kan inte leva utan träning! Jag måste ha något att göra efter skolan. Jag måste träna för att må bra! Annars kan jag bli deprimerad. Träning är något jag alltid hållt på med. Kanske inte jätte mycket men jag har alltid tränat!
Jag vill inte slutaaa...
'
jag i min UR SNYGGA dobok( tkd dräckt)!



Mitt mönster

Nu ska jag sätta på mej mjukisar och kolla på film!

♥ Fixing my self


Tjohoooo sunshines sovit gott?!
Jag har sovit gott i min underbara säng.  Håller på att fixa mej just nu.
Men snart är det dags att dra sej till skolan. Jojo kommer och hämtar mej sen cyklar vi dit tror jag.
Jag vaknade med solskeni ansiktet... eller jag skulle iaf ha gjort det om jag inte hade ner dragna persienner eller vad det nu heter.
Men jag ser nu att det är fint väder, hoppas bara att det håller hela dagen. Det brukar det inte göra här i thn. Vi har ofta otur med vädret. Nu ska jag fortsätta med att fixa mej. Puss hej♥


♥ Vem har sveriges snyggaste bakgrundsbild?!

Ville bara visa er sveriges snyggaste mobil bakgrundsbild!
och så här ser den ut..

Jag använder min papps gamla mobil eftersom min fick fnatt och när jag kollar igenom bilderna så hittar jag
denna übergulliga bilden på mej! Jag har sett bilden förut men ändå den är gullig. Det är min bakgrunds bild på mobilen iaf :D


♥ Flower Power!


♥ Himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små, o regn droppar faller som tårarna gör, det rår in stjärnorna för.

Tekniskt sett så säger rublriken allt om min helg. Min helg har varit underbart skön. Här i dalsland så skiner solen och värmer gott om hjärtat. Dock blåser det lite men det är inger man bör haka upp sej på.
Himlen är klar blå solen skiner, det regnade igår, jag har hoppat studsmatta med små barn och det har varit stjärnor på natthimlen. U-N-D-E-R-B-A-R-T!
Men snart ska vi åka hem till tråkiga thn. Så jag sitter här i mitt rum på 2-3kvadrat-meter och packar.
Jag sover ute på alltanen, och ett + med det är ju att man har utsikt över fälten och vattnet.
Jag trivs i detta rum...
Nej nu ska jag fortsätta packa och fräsha upp mej, sen bär det nog av hem. Ska ta en varm dusch när jag kommer
hem och sen ska vi ha film kväll och kolla på avatar, såg den igår också. Den var grym!
Vi hörs sen!♥

En till  låt-text av samma artist som beskriver min helg är: sol, vind och vatten är det bästa som jag vet, men det är på dej jag tänker i hemligt het!
Haha jag var bara tvungen att skriva!

Jag just nu!

RSS 2.0